Lajme

VIDEO-FOTO\ Një shtetas Italian është kapur nga kamerat në biznesin e “Free Shop Boutique” në Lungomare Vlorë duke vjedhur një orë

Një shtetas Italian ditën e djeshme është kapur nga kamerat e siguris në një biznes  te qytetit te Vlorës duke vjedhur një orë që kushton 150 euro në biznesin e “Free Shop Boutique” në Lungomare Vlore ,kamerat kanë kapur momentin kur shtetasi italian e mer oren dhe e fut në xhep, kjo nuk është vjedhja e parë që bëhet nga shtetas italian, vetem disa ditë më pare u mor një portofol në tavoline në një lokal, ku shuma e lekëve ishte te 3,500 euro. Edhe te “Free Shop Boutique’, pervec vjedhjes së djeshme ku kamera e tregon data 25 gusht rreth ores 22;05 ,italiani grabit oren, edhe para disa ditësh u vodhën një palë syze dielli.

Veprimi që bejnë duke vjedhur është i ulët. Me poshtë disponojmë video te vjedhjes se djeshme, dhe te disa ditëve më pare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close