Lajme

VIDEO\ Gazetarja e Vlorës Afrovita Hysaj ka qenë sot te banesa e Gjergjit i cili jeton në skamje

Gazetarja e Vlorës Afrovita Hysaj ka qenë sot te banesa e Gjergjit i cili jeton në skamje. Gjergji është shumë më i ri seç duket nga fytyra. Është vetëm 58 vjeç, por hallet dhe mundet i ka pasur të mëdha në jetë. Nuk lëviz dot, nuk ushqehet dot, nuk i shërben dot vetes. Nuk ka se cfarë të hajë sepse nuk ka pension edhe pse shteti e ka detyrim tia jap. Institucionet vendore nuk japin dot zgjidhje sepse Gjergji rezulton banor i Bashkisë së Fierit (edhe pse është vlonjat). Gjergji nuk ka bukë për tu ushqyer dhe jeton në mjerim.

Në këto kushte… kur qeveria jonë ka rënë, deri sa të gjejmë një zgjidhje ligjore përfundimtare për Gjergjin, do i lutesha vlonjatëve ta ndihmojnë Gjergjin me sa të munden.  Tek ish pyjoria, në hyrje të pyllit të sodës, pyesni për Gjergjin…banorët do iu drejtojnë tek ai. Kush të mundet ta ndihmojë. Të paktën ne të mos e lëmë vetëm njëri tjetrin.  Shpresoj që shpejtë ta zgjidhim një herë e mirë hallin e tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close