Lajme

VIDEO/ Gropa gjigante “përpin” shtëpinë në Rusi

Një shtëpi përfundoi në një krater me thellësi 25 metra, që u hap papritmas në një fshat rus. Dy persona arritën të shpëtojnë, por ekipet e shpëtimit janë ende në kërkim të një gruaje 78-vjeçare që ishte brenda, shkruan “Daily Mail”.

Nënkryetari i administratës së rrethit Zlynkovsky, Anatoli Poddubny, tha se ekipi i shpëtimit po bën gjithçka për të shpëtuar të moshuarën. Ndërkohe, ekipi po pastron sa më shpejt të jetë e mundur mbeturinat si dhe për të ndihmuar në kërkimin e gruas së moshuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: