Lajme

VIDEO\ Një grua protagoniste e disa filmave pornografikë në Itali ka masakruar djalin e saj 2-vjeçar

Një grua, protagoniste e disa filmave pornografikë në Itali ka masakruar djalin e saj 2-vjeçar. Ajo la trupin e pajetë të djalit në një arkë supermarketi duke t ronditur punonjësit dhe klientët.

Fëmija kishte marrë nëntë plagë me thikë në trup, gjoks dhe qafë. T hika me të cilën ishte kryer k rimi u gjet në çantën e gruas 44-vjeçare e cila e kishte hedhur bluzën e tij të mbuluar nga g jaku dhe xhupin e saj në një ndërtesë aty pranë.

Sipas autoriteteve, nëna 44-vjeçare Catalin Erzebet Bradaks e cila dikur kishte qenë aktore në filmat p ornografikë, kishte për qëllim të h akmerrej ndaj babait të fëmijës me të cilin ishte divorcuar kohët e fundit. Çifti ishte në një mosmarrëveshje të gjatë për kujdestarinë e fëmijës.

Babai, i cili jeton në Hungari, njoftoi autoritetet pasi mori një fotografi të djalit të tij të v dekur përmes WhatsApp. Autoritetet thonë se nëna e foshnjës e dërgoi foto pak para se të nisej drejt supermaketit. /Abcnews.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: