Lajme

VIDEO\ Kandidati për Bashkinë Himarë takim me banorët e fshatit Kallarat

Në Kallarat, aty ku pranvera ka ardhur plot ngjyra dhe shpresë, për ta parë të zhvilluar edhe këtë fshat, pjesë e Njësisë Administrative Horë-Vranisht, ashtu siç edhe e meriton.

Ka vetëm pak vite që Kallarati është pjesë administrative e Bashkia Himarë, ndaj është detyrimi ynë për t’i qëndruar pranë dhe zgjidhur problematikat e përditshme të këtij fshati.

Bashkë me Deputetin e Lumit të Vlorës dhe Bashkisë Himarë z. Vullnet Ruzhdi Sinaj si dhe strukturat e Partia Socialiste Himare, erdhëm sërish në Kallarat në një takim më të zgjeruar problemor, për të trajtuar tema të ndryshme për zhvillimin e Kallaratit, por edhe të gjithë Krahinës.

Pra jo një herë në 4 vjet, vetëm kur i ka ardhur OK për të kandiduar “opozitës” e dënuar përjetë “non grata” në Lumin e Vlorës, por tashmë edhe në Himarë e Lukovë. Pasi shkatërruan ekonominë e fshatit, duke motivuar braktisjen e tij për 8 vite që ishin në pushtet, bashkë me ata edhe forca politike që u ka huazuar siglën, sot sajojnë reportazhe nga Kallarati.

Duke patur përherë si argument punët tona, projektet e zhvilluara dhe të investuara në miliona euro në të gjithë Lumin e Vlorës dhe më gjerë. Sepse kur ke mbaruar punë me veten tënde, normalisht me punët e të tjerëve do merresh, duke gatuar në kuzhinën tënde politike vetëm gjellë pa shije.

Në funksion të projektit për t’u bërë i pabesueshëm nëpërmjet sportit të preferuar gënjeshtrën, sajesën e ndeshjeve të lëna në tavolinë. Kjo edhe pse Kallarati nuk do që t’u shohë bojën, sepse as që i ka pranuar ndonjëherë tek pragu i derës së shtëpisë. Pikërisht ata që shkatërruan jetën dhe shpresën duke i detyruar të lënë fshatin, braktisin shkollën dhe jetën në këto vende të mrekullueshme.

Ndaj edhe sot mbështetja për Partia Socialiste e Shqipërisë në Kallarat e kudo në Lumin e Vlorës, Lukovë e Himarë është një vlerë pa kushte. Është e ndjerë dhe e sinqertë pa kurthe dhe gënjeshtra pazaresh, pa premtime dokumentash greke apo para në dorë në emër të një organizate në kërkim, që sot nuk ka identitet dhe as në emër të përveçëm në fletën e votimit. TË MJERËT! #VetëmPërpara #KurrëMëMbrapa #KallaratiVoton

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close