Lajme

Video\ Këputen telat elektrike në një shtylle, zjarr në Turizëm-Kanal i Çukës

Këputja e telave të energjisë elektrike në një shtylle, në Turizëm – Kanal i Çukës  në Sarandëka shkaktuar zjarr. Burime  bëjnë me dije se nga flakët është djegur vetëm pak metër mbi hotelet janë djegur sipërfaqe me shkurre.

Telat e energjisë elektrike në të gjithë këtë zonë janë pak metër mbi tokë, duke rrezikuar jetën e banorëve dhe turistëve. Është dashur ndërhyrja e Shërbimit të Zjarrëfikses , për shuarjen e flakëve

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close