BotaLajme

Video/ Kur jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër! Shihni si shpëtojnë këta dy burrat

Një video e shpërndarë në rrjetet sociale sapo na ka vërtetuar se jetëgjati nuk bëhet dot jetëshkurtër. Nga pamjet e marra nga kamerat e sigurisë shihen dy burra duke ndejtur dhe ndërkohë vjen një makinë me shpejtësi të madhe. Një prej burrave ka shpëtuar mrekullisht! Makina me shpejtësi i ka kaluar shumë pranë, por ai është shëndoshë e mirë pa u lënduar.

Në disa pamje të tjera, të shkëputura nga Arabia Saudite, shihet një mur që është shembur dhe ka rënë mbi disa makina duke i sheshuar ato. Për fatin e mirë askush nuk ndodhej në makinë dhe askush nuk u lëndua. Nëse ndonjë prej pronarëve të makinës do ndodhej brenda do ishte shumë e vështirë të mbijetonte.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close