Lajme

(VIDEO) Mijëra studentë në protestë

Studentët e Tiranë po mblidhen në qëndër të Tiranës nga të gjitha fakultetet me thirrje të fuqishme.

Qëllimi kryesor i protestës është ulja e taritave për studentët, që qeveria po i ngre ditë pas dite.

Të mbledhur para fakultetit ata kanë bllokuar njërën prej korsive, ndërsa vijojnë marshimin drejt Ministrisë së Arsimit, ku do të kërkojnë heqjen e tarifës prej 670 lekë për kredit për çdo provime të mbartur. Po ashtu ata kanë kërkuar që pagesa e tarifës së shkollës të kryet në muajin janar, ashtu si për çdo vit tjetër dhe jo në muajin dhjetor.

Vete studentët shprehen se do të vijojnë kauzën e tyre deri në fund.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close