Lajme

VIDEO/ Një pjesë e bazamentit në ajër, shihni si rrezikon prania e këtij bunkeri në rrugën që të çon për në Himarë

Pamjet që shihni vijnë nga aksi rrugor që të çon nga Vunoi drejt Himarës. Në pamjet në fjalë shihet se një bunker i ndërtuar gjatë regjimit komunist, i cili të jep përshtypjen se nga momenti në moment mund edhe të shembet dhe të përfundojë në rrugë.

Ka qenë një qytetar që ka dërguar videon pranë BalkanWeb, ndërsa ngre shqetësimin e pranisë së këtij bunkeri në atë vend. Në video shihet se një pjesë e bunkerit, i vendosur pak pasi lë Qafën e Vishës, qëndron në ajër, pasi i është prishur bazamenti. “Kërkoj që dikush të sensibilizohet dhe ta heqin atë bunker prej aty, pasi nëse ai bie mund të shkaktohej një tragjedi”, tha qytetari.

“Kërkoj që dikush të sensibilizohet dhe ta heqin atë bunker prej aty, pasi nëse ai bie mund të shkaktohej një tragjedi”, tha qytetari.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: