Lajme

VIDEO\ Njoftim,Shitet truall ndërtimi me certifikat pronësie në zonën e Kuzumbabas në Vlorë

Njoftim, Shitet truall ndërtimi me certifikat pronësie në zonën e Kuzumbabas. Ndërtim 170 m kati 1 projekti 3 kate bër dhe zbatuar nga inxhinier ndërtimi ,përfunduar 1 kat si ambjent shërbimi ,ndërtimi me leje ndërtimi, pamje 360 grad e Vlorës.

Toka është në kokën e kodrës, përball shkollës mjeksore në vij të drejt. Eshtë në bazamentin jo në pjerësirën as para as mbas .Për me shumë detaje kontaktoni në këtë numër telefoni, 0697312305. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close