Lajme

VIDEO\ Sarandë, ngjarje e rëndë, Një grup adoleshentësh sulmojnë pensionistët në lulishten kryesore

Një grup Adoleshentësh sulmojnë pensionistët në lulishten kryesore në qëndër të qytetit.Të moshuarit thonë se ndihen të rrezikuar ndërkohë që janë duke pushuar në këto ambjente shplodhëse pranë shatërvanit .

Ata bëjnë apel për ndihmë nga policia pasi janë goditur me shishe,shkopinj dhe sende të tjera Mungesa e ndricimit e bën të veshtirë identifikimin por kjo situatë i ka vën nën kërcënim pensionistët në Sarandë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close