Lajme

Video/ Shoqërohen në pólici pronarët e bizneseve të 21-shi

Pronarët e disa bizneseve në zonën e 21 Dhjetorit, pranë fakultetit të “Inxhinierisë së Ndërtimit”, kanë ngritur mëngjesin e sotëm shqetësimin e tyre se policia bashkiake po i  nxjerr në mënyrë të kundráligjshme nga ambientet e aktivitetit të tyre ekonomik. Në deklaratat e bëra në media ata kërkojnë më shumë kohë nga organet ligjzbatuese, kohë kjo gjatë të cilës mund të bëjnë zhvendosjen e pajisjeve të biznesit pa u démtuar në një ambient tjetër.

Sipas përfaqësuesve të Bashkisë, kontrata midis pronarit të godinës dhe qiramarrësve ka përfunduar, ndaj u kërkohet këtyre të fundit për të liruar ambientet sa më parë. Efektivët e Pólicisë Bashkiake të mbështetur dhe nga Pólicia e Shtetit kanë shoqëruar në Kómisariat disa nga prótestuesit të cilët kërkonin më shumë kohë për të bërë të mundur lirimin e ambienteve të marra me qira.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: