Lajme

VIDEO\ Siç shikoni nga pamjet ky burrë shikohet duke vjedhur te “Luxe Market Haso & Bar” Vlorë

Sic shikoni nga pamjet ky burrë shikohet duke vjedhur te “Luxe Market Haso & Bar” dhe nuk është rasti i parë që denoncohen persona të tille duke vjedhur nëpër supermarketet e Vlorës. Ky njoftim bëhet që të kenë kujdes dhe marketet e tjera.

Pronari i supermarket thotë se do t’ja jepte vetë ato ushqime po të kishte nevojë, ashu sic kanë ndihmuar dhe persona të tjerë në nevojë. Prandaj kini kujdes nga ky person, nëse e shikoni në bizneset tuaja denoncojeni. Për më shumë shikoni videon se si fut shishet me vaj ulliri në trup dhe dy i mban në duar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close