Lajme

VIDEO\ Zhvillohet në Konispol mbledhja e radhës së këshillit të Qarkut Vlorë

Kryetari i Qarkut të Vlorës Ervis Mocka drejtoi mbledhjen e radhës së këtij qarku. Për herë të parë kjo mbledhje u zhvillua ne qytezën e Konispolit. Sipas kryetarit Mocka tashmë qarku do i zhvillojë mbledhjet në cdo bashki duke u njohur më nga afër me shqetësimet e rajonit si dhe të njohim më mirë vlerat lokale të Qarkut Vlorë. Gjatë mbledhjes u miratuan disa projektvendime dhe nisma që janë nën mbikqyrjen e këtij institucioni.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close