Lajme

VIDEO\ Zjarri në Malin e Çikës. Situata bëhet shqetësuese. Banorët raportojnë se zjarri është duke përparuar dhe ka marr drejtimin duke iu afruar fshatit Dhërmi

Zjarri në Malin e Çikës. Situata bëhet shqetësuese. Banorët raportojnë se zjarri është duke përparuar dhe ka marr drejtimin duke iu afruar fshatit Dhërmi. Zjarri aktiv pref 2 ditësh. Janë nisur drejt zonës disa edektiv të zjarrfikëses së Himarës, por ende asnjë rezultat. Ndërkohë janë djegur sasi e konsiderueshme pyjesh me shkurre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close