Lajme

Video\Foto\ Vlora edhe kёtё tё dielё ju pёrket pensionistёve, si dhe nёnave me fёmijё

Vlora edhe kёtё tё dielё ju pёrket pensionistёve, si dhe nёnave me fёmijё.Tё shumtё kanё qёnё pensionistёt nё rrugёt e qytetit ku pёrqёndrimin mё tё lart natyrisht qё e kanё pasur nёLungomare dhe Bulevardin Ismail Qemali i Vlorё. Koha e mire qё ka ofruar qyteti bregdetar kёtё tё dielё ka bёrё qё lёvizjet nё qytet tё jenё tё shumta teksa ёshtё rikthyer edhe njёherё trafiku nё rrugёt e Vlorёs.Tё intervistuar qytetarёt vlonjat shprehen se pёr ta ditёt e kaluara nё karantinё kanё qёnё tepёr tё vёshtira, teksa pёr ta njё ditё e till ёshtё mёse e nevojshme nё njё jave. 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: