Lajme

VIDEO\Vatrat e zjarrit po përhapen në fshatin Lalm, digjen shkurre e pemë

Zjarri ne fshatin Lalm, njesia admin Kolsh, lezhe. Sipas banorve dhe përsonit që më ka nis videot vënia e Zjarrit është e vendosur nga dora e njeriut dhe jo për shkak të temperaturave duke qënë se në mesnatë është temperatura e ulët. Zjarri në këto momente po përhapet dhe po krijon vatra të tjera.

Sipas forcave zjarrfikese eshte shume e veshtire nderhyrja, pasi peevecse eshte terren malor, ka shume shkurre e ferra, dhe nuk mund te nderhyhet as me mjete rrethanore. Eshte bere kerkes per nderhyrje nga ajri.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close