Lajme

Video\Vlorë, Bashkia mer masa për pastrimin e varrezave të Qytetit

Pastrimi ka qënë prioritet që nga dita ime e parë në Bashki thote kryetari i ri i bashkise Vlore Ermal Dredha. Pas shqetësimit të drejtë të shumë qytetarëve për varrezat e qytetit, sot nisëm aksionin për pastrimin tërësor të tyre.

Sëbashku me Edin dhe skuadrën e pastrimit, puna do të vijojë çdo ditë dhe do të ketë angazhimin maksimal të bashkisë së Vlorës dhe timin personalisht! Kërkoj mirëkuptimin dhe ndihmën tuaj, vetëm të gjithë bashkë do të mund t’i japim Vlorës, dinjitetin dhe shkëlqimin e merituar!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close