Lajme

Vidhnin energji elektrike, OSHEE padit pesë bujtina dhe një pulari në Shkodër

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes ka kryer një aksion në Theth me fokus bizneset e zonës duke u bazuar mbi të dhënat e humbjeve në këtë zonë.

Nga kontrollet e ushtruara, në bashkëpunim me forcat e rendit u kapën në flagrancë 5 subjekte private, me aktivitet “bujtina”. Nga verifikimi rezultoi se vidhnin energji elektrike me linjë të dytë.

Një subjekt privat “pulari” në Shkodër u zbulua se vidhte energji elektrike, ndërsa është dashur ndërhyrja e policisë tek një tjetër abonent që kundërshtonte punonjësit e OSSH të hynin në ambjent për të kryer faturimin.

Të gjitha rastet e proceduara në prezencë të policisë i kaluan për gjykim të mëtejshëm institucioneve kompetente.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close