Lajme

Vijnë në Tiranë gjyqtarët e Elbasanit, Jepet masa për Ardjan Çapjen

Pranë ambienteve të spitalit QSUT, Do të zhvillohet seanca për Ardian Çapjan, i ar restuar pak ditë më parë për v rasjen e Gentian dhe Nezir Beqiri, babë e bir.

Kanë mbërritur në ambientet e s pitalit dy avokatët mbrojtës të Çapjas, Neshat Thana dhe Aldo Shkëmbi. Ndër të tjera ai thekson se për shkak të vështirësisë së çështjes prokurori ka kërkuar mbrojtje, kërkesë që ka marrë miratim një ditë më parë.

Gjithashtu për të dhënë masën e sigurisë, gjyqtarët e Elbasanit kanë udhëtuar drejt Tiranës për të caktuar masën e sigurisë për 53-vjeçarin. Ar restimi i Ardjan Çapjat është bërë mëngjesin e 29 marsit pas finalizimit të operacionit i koduar “Krasta 2021”.

Gjatë operacionit, në banesën e Ardjan Çapjas, Policia i gjeti dhe s ekuestroi edhe një kall ashnikov. Ardjan Çapja dhe Florenc Çapja a kuzohen për v eprat p enale “V rasja në rrethana të tjera cilësuese” kryer në bashkëpunim dhe “A rmëmbajtja pa leje”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: