Lajme

Vijon puna e projektit madhor për furnizimin me ujë në disa prej lagjeve më problematike në qytet .Merr zgjidhje LagjIa Partizani në Vlorë

Prej 4 muajsh ka nisur projekti madhor përsa i përket furnizimit me ujë në lagjet më problematike të Vlorës të cilat prej vitesh vuajnë këtë fenomen. Një pjesë e konsiderueshme e lagjeve Partizani , Karabash, Babicë e vogël dhe Babicë e madhe, do të furnizohen me ujë. Ky projekt është i përbërë nga dy depot të mëdha uji, njëra 300 kubëshe e cila ka përfunduar, dhe tjetra 200 kubshe e cila është drejt përfundimit.

Inxhinieri firmës së punimeve Pajtim Cobo. E ndërsa në lagjen Partizani, një prej lagjeve më të vjetra, por edhe më problematike sa i përket furnizimit me ujë problemi do të marrë fund shumë shpejt. Në këtë lagje ka përfunduar rrjeti kryesor e ndërsa shumë shpejt pritet rrjeti i shpërndarjes me ujë nëpër familje.

Projekti madhor i furnizimit me ujë që ka nisur të operoj prej  4 muajsh në Vlorë sa i përket furnizimit me ujë në lagjet më problematike të Vlorës të cilat prej vitesh vuajnë këtë fenomen pritet të mbarojë për një periudhë 6 mujore.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: