Lajme

Vijon puna në bypass-in e Fierit, i kalueshëm që në sezonin e ardhshëm turistik

Në kantierin e bypass-it të Fierit ka rifilluar puna për përfundimin sa më shpejt të kësaj vepre të rëndësishme infrastrukturore.

Me pamje nga puna për ndërtimin e këtij aksi të rëndësishëm, kryeministri Edi Rama uron mirëmëngjesi ndjekësit në rrjetet sociale.

“MIRËMËNGJES , dhe me këto pamje nga kantieri i punës për ndërtimin e bypass-it të Fierit i cili do të jetë i kalueshëm që në sezonin e ardhshëm turistik, ju uroj një ditë të mbarë”, shprehet Rama.

Me gjatësi afërsisht 22 km dhe vlerë prej 60 milion Euro, financuar nga BERZH dhe BEI, Bypass-i i Fierit është pjesë e korridorit të rëndësishëm rrugor që lidh Veriun me Jugun e vendit dhe kalon nga Lushnja në Vlorë.

Sezonin e ardhshëm traseja e bypass-it do të jetë e hapur dhe nuk do të jetë nevoja për t’i rënë nëpër xhepa, për të hyrë apo për të dalë nga Vlora.

Realizimi në kohë i këtij projekti sezonin e ardhshëm do të krijojë një lehtësi të madhe për qarkullimin duke i dhënë impuls të ri zhvillimi turizmit, ekonomisë dhe punësimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close