Lajme

Viti 2021 do t’i gjejë me çelësat e apartamenteve në duar plot 75 familje në Vlorë

Nga Anilja Denaj

Viti 2021 do t’i gjejë me çelësat e apartamenteve në duar plot 75 familje në Vlorë. Në kantierin e Entit Kombëtar të Banesave me dy objektet e banimit që do të plotësojnë rreth 50% të nevojave për strehim që ka Bashkia Vlorë.

Kemi siguruar çmime në kosto për familjet në nevojë dhe kredi me interes 0 në Programet e Strehimit të Qeverisë, pa harruar cilësinë e ndërtimit për të cilën tërmeti na ka bërë të jemi më të vëmendshëm.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close