Lajme

Vjollca Braho emërohet zëvendësministre e Shëndetësisë

Ndryshon perberja e qeverise. Teksa Këshilli i Ministrave është ende në mbledhje ka dalë vendimi i parë, qe ka te beje me ndryshimet ne postin e zv.ministrit te shendetesise. Me vendim te kryeministrit, eshtë liruar nga detyra Albert Nikolla dhe në vendin e tij si zv/ ministër i Shëndetësisë është emëruar Vjollca Braho, e cila deri tani ka qenë në krye të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: