Lajme

Vlonjati “thyen” shterrethimin, ecen me kalë në rrugët e qytetit (Video)

Në një kohë kur vendi është futur në shtet rrethim dhe në orare të caktuara, nuk lejohet lëvizja në këmbë apo automjete qytetarët po gjejnë mënyra alternative për të lëvizur.

Kështu, një person në Vlorë ka dalë shtije me kalë në rrugët e qytetit. Nuk dihet se si do të veprojë policia në këtë rast, do ta pajisë me leje qarkullimi kalin apo jo, pasi lajmërimin e policisë përmendet vetëm ndalimi i makinave dhe i mjeteve të tjera. Ndërkohë, Vlora edhe ditën e sonte nuk e ka respektuar gjendjen e shtetrrethimit, ku qytetarët kanë dalë shëtitje ose për blerje në qytet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close