Lajme

Vlora është përfshirë nga një mjegull e dendur gjatë mbrëmjes së sotme, e cila është krijuar në mënyrë të shpejtë

Mjegulla ka nisur rreth orës 21:00, duke krijuar vështirësi në lëvizje, në rrugët e qytetit dhe akset nacionale. Mjegulla ka mbuluar qytetin e Vlorës edhe në këto momente,

megjithatë duke qenë në orë policore, fatmirësisht nuk do të ndikojë në vështirësinë e qarkullimit të mjeteve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: