Lajme

Vlorë, 3 të shoqëruar, autori në kërkim…detaje

Rreth orës 17:20, në afërsi të G jykatës së Apelit, Vlorë,  si pasojë e një k onflikti të çastit është d ëmtuar në  k okë, dyshohet me një send të fortë , shtetasi Klodjan Memokondaj  46 vjeç, banues në Vlorë, i cili është dërguar për ndihmë mjeksore, jashtë r rezikut për jetën.

Sherbimet e Policise kane shkuar menjeherë në vendngjarje. Është ngritur grupi h etimor i cili vijion veprimet në vendin e ngjarjes me qëllim zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit. Në ambientet e Komisariatit të Policisë Vlorë janë shoqëruar disa persona për tu marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen, detaje nga p lagosja e 46-vjeçarit Klodjan Memokondaj pasditen e sotme në Vlorë.

Bëhet me dije se Klodjan Memokondaj është g oditur me t hikë në trup e kokë, teksa ndodhet në s pital jashtë r rezikut për jetën. Memokondaj u pl agos me t hikë dhe jo me a rmë, edhe pse në vendngjarje është gjetur një g ëzhojë, janë 3 të shoqëruar, nga të cilët 1 pritet të ndalohet teksa d yshohet se k onflikti ishte momental dhe mund të jenë përfshirë më shumë persona se vetëm i p lagosuri dhe autori.

Vlorë/Informacion paraprak Rreth orës 17:20, në afërsi të Gj ykatës së Apelit, Vlorë, si pasojë e një k onflikti të çastit është d ëmtuar në k okë, dyshohet me një send të fortë , shtetasi K. M., 46 vjeç, banues në Vlorë, i cili është dërguar për ndihmë m jeksore, jashtë r rezikut për jetën. Sherbimet e Policise k ane shkuar menjeherë në vendngjarje. Është ngritur grupi h etimor i cili vijion veprimet në vendin e ngjarjes me q ëllim zbardhjen e rrethanave të n gjarjes, identifikimin dhe kapjen e a utorit. Në ambientet e Komisariatit të Policisë Vlorë janë shoqëruar disa persona për tu marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: