fbpx
Lajme

Vlorë, Afërsisht 70% e bizneseve kanë zgjedhur të hapen (Video)

Persa i perkët fashës së re të bizneseve të cilat janë hapur tashmë në qytetin e Vlorës afro 70 % e tyre kanë zgjedhur të hapin biznesin. Nga vëzhgimet që kam bërë këtë të hënë bizneset ne bulevard janë kryesisht të gjitha të hapura vec kafeneve apo dhe restoranteve.

Ndërsa në pjesët dytësore të qytetit apo në rrugët dytesore ka shumë biznese që kanë zgjedhur të qendrojnë të mbyllura për shkak të kostos se madhe që kanë për të qëndruar hapur dhe pa klientë. Me pak fjale në Vlorë afro 70% e bizneseve te lejuara janë hapur momentalisht.Mes tyre ka dhe shumë hotele të cilat kanë zgjedhur të qendrojnë mbyllur sado që kanë më shumë se 1 jave sipas urdhrit të qeverise që duhet të ishin hapur.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button