Lajme

Vlorë/ Banorët e Radhimës rregullojnë rrugën e tyre (Foto/Video)

Një mesazh ka mbërritur në redaksinë e Vlora News ku një person na informon për këtë rrugë në Rradhimë. Kjo rrugë ndodhet në zonën e Radhimës të qytetit të Vlorës e cila është shtruar edhe rregulluar nga vetë banorët e saj duke i shfrytëzuar javët e karantinës në dobi të komunitetit të tyre duke shtruar këtë rruge me mundimin edhe dëshiren e tyre pa asnje lloj detyrimi.

Më poshtë keni imazhet dhe videon e rezultatit final, duke gjykuar nga pamjet duket se është bërë një punë mjaft e mirë. Përgëzime djema, këta jane banorët që duam.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: