Lajme

Vlorë, drejtori i Policisë, Çeliku, jep detaje për ngjarjen

Drejtori i Policisë së Vlorës, Bledar Çeliku, ka dhënë detaje mbi  p lagosjen e ndodhur paraditen e të shtunës në qytet, vajza eshte e moshës rreth 20 vjeç, e cila ndodhet në spital, fatmirësisht jashtë r rezikut për jetën.

Ai konfirmoi se autori është nga Shkodra dhe që ka qenë në lokal, ndërsa në momentin që vajza ka hyrë është çuar dhe e ka qëlluar me p istoletë, madje edhe duke e tërhequr.

“Janë dëgjuar k risma me a rmë në një lokal në afërsi të ambulancës. Falë reagimit të shpejtë të forcave Shqiponja është bërë e mundur neutralizimi i personit që ka qëlluar, është sekuestruar a rma e zjarrit. Personi i dëmtuar është jashtë rrezikut për jetën. Për çdo veprim do t’iu njoftojmë”, tha Çeliku për gazetarët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: