Lajme

Vlorë/ Ekspozitë, ese dhe këngë në gjimnazin “Mustafa Qemal Ataturk” me rastin e Ditës Boterore të Arsimit

Ekspozitë, ese dhe kënge me rastin e Ditës Boterore të Arsimit. Në një atmosferë të tillë u festua kjo ditë në gjimnazin “MQA” të organizuar nga mësuesja e aktiviteteve, në bashkëpunim me koordinatoren e senatit dhe senatin e nxënësve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: