Lajme

Vlorë – Fushatë Sensibilizuese , në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit mbi sigurinë rrugore

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit mbi sigurinë rrugore, nxënësit e vitit të IV, të profilit shoqëror – ekonomik, të shkollës së mesme tregtare, mbështetur nga shërbimet e Policisë Rrugore Vlorë, kanë zhvilluar një fushatë sensibilizimi në rrugët e qytetit të Vlorës.Suportuar nga specialistët e qarkullimit rrugor, drejtuesit e mjeteve janë këshilluar të ecin me kujdes në rrugë, të respektojnë rregullat e qarkullimit me qëllim sigurinë e jetës së tyre, por edhe të pasagjerëve në mjet.📌Kujto:📜Secili nga NE ka familje dhe të afërm që na presin shëndoshë e mirë në shtëpi 🤗 Mendo për veten dhe për ta 👨👩👧👦❤#Policia_Rrugore_këshillon_drejtuesit_të_respektojnë_rregullat_e_qarkullimit🔈🚔
#Bashkëjemimëtësigurtë💪 #DuajeJetën🤝😊👮♀👮🏠#Kujdes_shpejtësinë🛣🚥🔨 #Të_pret_Dashuria_në_shtëpi 👨👩👧👦
#Shpëto_jetën_mos_shkruaj🤳📵#Drejto_mjetin🚗

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: