Lajme

Vlorë/Gjenden disa kafshë të helmuara në lagjen “Pavarsia”

Në redaksinë e VloraNews kanë ardhur  mesazhe nga disa qytetarë të shqetësuar.

Ata shprehen se disa persona të paidentifikuar kanë helmuar kafshët e tyre dhe i kanë hedhur në koshin e mbeturinave. Kjo ngjarje e pazakontë ka ndodhur në lagjen “Pavarsia”.

Në koshin  e mbeturinave janë gjetur qenë dhe mace.  Qytetarët janë shumë të indinjuar nga ky veprim i shëmtuar.

Ju bëjmë thirrje qytetarëve të Vlorës të bëjnë kujdes me kafshët e tyre shtëpiake dhe të denocojnë raste te tilla.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close