Lajme

Vlorë, Gjendja në rrugën e Kuzum baba e “mjerueshme”

Nga Edi Ruçi

Kur isha i vogël kisha shumë qejf të veja në Kuzum baba, teksa kur dilja prej andej më dukej sikur gjithë gabimet më faleshin. Tashmë në gjendjen që e ka lënë këtë vend “Bashkia që duam” (nuk kam asgjë politike thjesht nuk e meritojnë sloganin me punën që po bëjnë në Vlorë ) më merr frika të ngjitem deri lart!

Kur shkojnë pashallarët e Vlorës aty, krenohen dhe reklamojnë pamjen që ky vend ofron, teksa i bëjnë dhe ftesë të tjerëve të vizitojnë Vlorën, por harrojnë ta kthejnë kamerën njëherë nga rruga të shikojnë gangrenën që ajo është kthyer për banorët, besimtarët apo vizitorët!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close