Lajme

Vlorë, Gratë marrin valixhen në Skelë dhe largohen (Video)

Nga Enrik Mehmeti: Mesazh nga qytetar: “Përshëndetje Enrik. Këto dy zonjat kanë vjedhur një valixhe në zonën e skelës sot në orën 12 të drekës, përball shtëpisë time te “Vullneti i Peshkut” në Vlorë. E zbrita nga makina sa të transportoja gjëra të tjera por zonjat u treguan të shkathta dhe e morën.

I kërkojmë ta rikthejë pasi kishte sende personale dhe dokumenta përpara se ti denoncojmë, ju lutemi shperndajeni sa me shume që ta shikojnë dhe zonjat që të ndërgjegjësohen sepse as ne nuk duam ti bejm keq njeriu”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close