Lajme

Vlorë, janë gjetur një kartë banke dhe një kartë identiteti

Vlorë, Një qytetar ka gjetur një kartë banke dhe një kartë identiteti të cilat i përkasin zotit Sokol Zani, nëse dikush e njeh zotërine në fjale apo vetë ai e shikon këtë njoftim jeni të lutur të na kontaktoni nëpërmjet mesazheve. Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: