Lajme

Vlorë, ka humbur një portofol me ngjyrë të zezë

Foto ilustruese

Vlorë, ka humbur një portofol me ngjyre të zezë i cili përmbante dokumenta të rëndësishme për poseduesin e tij. Portofoli mendohet të ketë rënë rreth zonës së Lungomares dhe “Ujit të ftohte”. Nëse dikush e ka gjetur apo arrin ta gjejë janë të lutur të kontaktojnë në këtë numer celulari: 0672039464

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: