Lajme

Vlorë, ka humbur një telefon Samsung Note 10+

Vlorë, ditën e sotme rreth orës 10:30 në distancën nga “Tre rracat” deri te xhamia ka humbur një telefon Samsung Note 10 Plus në të cilin ndodhen shumë dokumenta të bursës së studimit në Itali.
Personi që e disponon është i lutur ta dorezojë kundrejt pagesës së vendosur nga vetë ai. (ose të kontaktojë në numrin e kontaktit ku të bej të ditur vlerën që kerkon dhe ta lere në ndonje subjekt ku mund të tërhiqet) Numri i kontaktit: 0693244057. Faleminderit për mirekuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: