Lajme

Vlorë, Ka ndërruar jetë në spitalin e Vlorës personi që iu bë atentat (PAMJE NGA VENDNGJARJA)

Ka ndërruar jetë në spitalin e Vlorës personi që iu bë a tentat në zonën e “Bishtit të Kalldrëmit”. Deri më tani nuk ka detaje në lidhje me identitetin e personit që ka mbetur i v dekur, dhe as për a utorët e kësaj ngjarje k riminale. Paraprakisht thuhet se të s htënat me a rmë kanë qenë në drejtim të një mjeti tip “BMW”, me të cilin lëvizte dhe v iktima. Burime bëjnë me dije se policia ka ngritur pika k ontrolli në rrugën e lumit të Vlorës, nga ku dhe d yshohet se janë larguar a utorët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close