Lajme

Vlorë, Ka ndodhur, detaje

Një ng jarje e rëndë është duke ndodhur në qytetin e Vlorës, ku një i ri k ërcënon se do të hi dhet në erë, pasi mban në duar një b ombul g azi.

Fillimisht u tha se i riu kishte marrë p eng familjen e tij, por me kalimin e kohës ngjarja është qartësuar nga ana e Policisë, të cilët shprehen se i riu është i vetëm në godinë.

D yshohet se gjithçka e ka pikënisjen te një sher r mes të rinjve, dhe ku policia i është vënë në ndjekje të riut në fjalë, i cili menjëherë sapo ka pikasur praninë e bluve,është mbyllur në një godinë në lagjen Isa Boletini. Ai ka deklaruar se do të s hpërthejë b ombulën e g azit.

Mësohet se i riu ka lidhur bombën e g azit me derën hyrëse, ndërkohë që në vendngjarje Policia dhe FNSH kanë krijuar perimetrin e sigurisë, dhe po përpiqen që të negociojnë me të.

Siç shihet dhe në pamjet e siguruara nga VloraNews, i riu, që dyshohet të ketë edhe p robleme me shëndetin m endor, nxjerr kokën në dritare, dhe kërkon largimin e Policisë prej aty.

Në video shihet edhe qartë b ombula e gazit. I riu dëgjohet ti vërë një afat prej 5 minutash kohë Policisë që të largohet, pasi në të kundërt do të s hpërthejë b ombulën e g azit. Policia po përpiqet që të komunikojë dhe të bindë të riun të d orëzohet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close