Lajme

Vlorë. Ka nisur vijëzimi i rrugës nga Skela në Ujë të Ftohtë

Një punë mjaft e mirë me ardhjen e sezonit turistik  në Vlorë. Ka nisur mbrëmë vonë, me orë të zgjatura, dhe do të vijojë deri në përfundim të të gjitha segmenteve rrugore, vijëzimi i rrugës nga Skela në Ujë të Ftohtë.

Për të pasur një qytet turistik, sipas të gjitha standardeve, në çdo pikëpamje, do të punojmë çdo ditë, prandaj kërkojmë durimin, mirëkuptimin dhe ndihmën e qytetarëve për të bashkëpunuar duke kufizuar lëvizjet gjatë orëve që është duke u punuar në këto akse rrugore.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close