Lajme

Vlorë, kërkohet një shtëpi me qera e kompletuar

Vlorë, kërkohet një shtëpi me qera e kompletuar 1+1, zonat e preferuara janë tek Xhamia, tregu i orizit apo tek rruga ” Albano dhe Romina”, cmimi mos të shkojë me lartë se 150 mijë lekë të vjetra në muaj, të interesuarit janë të lutur të komentojnë nëse ofrojnë shtëpi me qera. Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: