Lajme

Vlorë, Kremtohet edhe këtë vit dita e ujit të bekuar, nëpërmjet hedhjes së kryqit në det (Video)

Dita e ujit të bekuar është kremtuar edhe këtë vit në Vlorë nëpërmjet ceremonisë tradicionale, hedhjen e kryqit në det. Për të dytin vit rresht kryqin në Vlorë e kap i riu Kristi Komini 19 vjec i cili konkuroi përballë Dejvid Miço 18 vjec, dy konkurentë të rinj. Gjithashtu mesazhin e urimit e jep për këtë festë dhe At Kostandin Prifti, prifti i kishës orthodokse Vlorë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: