Lajme

Vlorë, Kryhet pastrimi dhe dezinfektimi i rrugëve të qytetit!

Nga Dritan Leli:

Kur qyteti është i pastër, jeta është më e shëndetshme për të gjithë! Do kujdesemi çdo ditë që Vlora të dezinfektohet dhe klorifikohet për të pasur standardet e pastrimit te një qyteti bashkëkohor.

Pa dyshim qe në vëmendjen time janë të gjitha zonat e qytetit, por prioritet maksimal do të kenë segmentet më të frekuentuara, sidomos ai i Lungomares, Transballkanikes, bulevardin ‘Ismail Qemali’ dhe rrugës Kosova, ku fluksi i lëvizjeve është më i madh. Nëse përpjekjes sonë të përditshme i shtohet edhe kujdesi juaj, Vlora do të jetë e pastër dhe e lakmuar nga syri i të gjithëve! DURIM dhe MIREKUPTIM për një qyetet të shëndetshëm!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: