Lajme

Vlorë: “Ku e gjete Iphone?”/ Studenti ja kthen: Po ti si e bëre shtëpinë në Surrel?

Rama: Ku e gjete Iphone, më fal qenka më i madh!

Studenti: E fitova në një organizatë ..

Rama: Qetësohu thjesht të pyeta për kuriozitet. Kjo është dita juaj.

Studenti: Meqë më pyete po të pyes dhe unë për kuriozitet po për shtëpinë në Surrel? Unë e justifikoj timen por ju si e justifikoni kur keni deklaruar se keni 2 mijë euro.

Rama: Mirë atë e paske fituar por si e paguan.

Studenti: Interneti është WiFi. Ne jemi shqiptar dhe jemi mësuar me gjërat falas. Kemi paguar shumë herë më shumë për këtë, madje gjyshi im është partizan. Babai im merr kredi për atë që gjyshi e ka paguar me gjak.

Rama: Gjyshi do i viten shumë zor për këtë si sillesh. Prindërit jam i bidnur që nuk të kanë edukuar kështu. Të jemi më të kujdesshëm kur i fyjemë për qiqrrat në hell. Është një gënjeshtër, unë asnjëherë nuk e kam kthyer në debat. Është gënjeshtër dhe kurrë nuk kam deklaruar se kam 2 mijë euro. Dhe si të gjithë emigrantët e tjerë kam bërë pjesën time të sakrificës në emigracion.

E treta mos u bëj si Saliu të keqen vëllai. Në Vlorë mund të pranojmë ti nxjerrim sytë njëri tjetrit, por tia nxjerri sytë të bregut këtu. Me mua me lufto sa të duash dhe vetëm shëndet të bëhet por mos u bëj si Saliu. Mos e tepro i përgjigjet Rama studentit.
TAKIMI I STUDENTVE ME KRYEMINISTRIN

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close