Lajme

Vlorë: Kur skifteri të futet si në shtëpinë e tij dhe vjedh orenditë (VIDEO)

Kur skifteri të futet si në shtëpinë e tij. Një person i gjatë sic duket dhe nga kamera duke u ngjitur nëpër shkallë është futur te pallati afër Big Market në lagjen 1 Maj , dhe ka vjedhur disa orendi shtëpiake dhe Laptopin.

Familjari i bën thirrje këtij personi ti dorëzoj orenditë para se të bëhet cështje në polici.  Kush e njeh këtë peson të shkruaj te inboxi i Vlora News, ose vet personi .Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close