Lajme

Vlorë, Ky është 31-vjeçari me dy mbiemra

31-vjeçarit i e kzekutuar mezditën e sotme  në afërsi të G jykatës së A pelit në  Vlorë. Burime bëjnë me dije se ai përdorte disa mbiemra ndërsa n jihej edhe si Taulant Beqiraj.

31-vjeçari është djali i një ish-p unonjësi p olicie dhe njihej si person me re korde k riminale. Pas v rasjes, në momentin e kë qyrjes së vendit të ngjarjes p olicia i ka g jetur në b rez edhe një ar më z jarri tip p istoletë.

Gjikaj rezulton të jetë ar restuar dy herë nga p olicia, ndërsa mësohet se në një prej rasteve ai është kapur me a rmë në makinë.

Ndërkohë personi i shoqëruar nga policia i cili d yshohet të ketë lidhje me ngjarjen është identifikuar si Andi Jonuzaj. Ai u kap nga forcat “Shqiponja” në një automjet tip “Ford” me të cilin dyshohet se është larguar autori.

V  rasja që t ronditi Vlorën ndodhi mesditën e sotme, pasi një person doli nga një automjet duke q ël luar në drejtim të v iktimës me b reshëri p lumbash.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: