Lajme

Vlorë – Landfilli në Sherishtë i jep zgjidhje problemit të menaxhimit të mbetjeve

Me ritmin që është duke u zhvilluar projekti i landfillit të Sherishtës, shumë shpejt, nuk do të zgjidhet vetëm një nga problemet jetike të qytetit, siç është trajtimi i mbetjeve, por do të rehabilitohet krejtësisht edhe zona e Sherishtës që po lidhet me rrugën e re të lumit të Vlorës. Ndërtimi i landfillit është një nga projektet me volumin më të madh të punës, megjithatë Banka Gjermane për Zhvillim (KfW) është në lartësinë e duhur për ta sjellë në kohë realizimin e tij. Në përfundim, pikat e kontenitorëve dhe makineritë e trajtimit të mbetjeve dhe pastrimit, do të shpërndahen në çdo njësi administrative të qytetit, për të pasur cilësinë e duhur të pastrimit, në vitet e ardhshme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close