Lajme

Vlorë, Leli: Nisim sot një fushatë për mbjelljen e 2000 pemëve, në disa shkolla e kopshte (Video)

Nga Dritan Leli: Falë disa dhuruesve, bashkë me nënkryetaren Aulona Veizi, nisim sot një fushatë dy javore për mbjelljen e 2000 pemëve, në disa shkolla e kopshte të qytetit. E nisëm sot nga shkolla “Teli Ndini” për të vijuar në të gjitha oborret ku nevojitet gjelbërim i shtuar. Përtej mbjelljes, edukimi i fëmijëve me punën dhe përkushtimin ndaj tokës, do të jetë qëllimi i këtyre aktiviteteve të përditshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: