Lajme

Vlorë, Mariglen Memaj ka nevojë për ndihmën tuaj

Nga Edi Ruci Ky është Mariglen Memaj nga qyteti i Vlorës, 41 vjeç. Marigleni 10 vite më parë ka h umbur të dyja v eshkat dhe tre herë në javë bënë h emodializë si dhe merr g jak dhe plazëm.
Jeton i vetëm me nënën e tij në lagjen “1 Maj”. Babai e ka b raktisur që në bark të nënës dhe asnjëherë nuk është kujtuar për të. Marigleni kërkon vetëm ti kaloj festat gëzuar, të ndihet një ditë normal si të gjithë ne. Mariglen Memaj 069 624 4769, Faleminderit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close